eTwinning Projeleri

Ock

Bu zorlu pandemi sürecinde çevrimiçi eğitimle İngilizce hakkında her şeyi öğrenmeye ve keşfetmeye devam ediyoruz. Projemiz 15-18 yaş arası öğrencilerle gerçekleştirilecek interaktif bir İngilizce projesidir.

Ocak-Nisan ayları arasında proje üzerinde çalışılacak ve 3 ay sürecek.

Özellikle Word Cloud, LearningApps.org, Kahoot, Socrative, Cram vb. Web 2.0 araçlarının kullanılması hedeflenmektedir.Bu araçlar, öğrenciler tarafından İngilizce öğreniminde etkili bir şekilde kullanılacaktır.Böylelikle bilgisayar, tablet veya akıllı telefon başında geçirilen saatler daha keyifli ve etkili olacaktır. Öte yandan öğrenciler ürünlerini birbirleriyle paylaşırken İngilizce becerilerini geliştirecekler.

Ock

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgın sürecinde uzaktan eğitime geçilmiştir. Bu süreçte zoom, Eba vb çevrimiçi platformlarda eğirimlere devam edilmektedir. Ancak okul personelimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin çevrimiçi ortamlarda, internette ve sosyal medyada herhangi bir olumsuz davranışa maruz kalmamakarı, bilerek veya bilmeyerek KVKK( kişisel verileri koruma Kanunu) ihlalleri yaşamamaları için Okulumuz tarafından eGüvenlik farkındalığının arttırılmasına yönelik "eGüvenlik ve Teknoloji Bağımlılığı"  konularında okul personelimize, öğrencilerimize ve Velilerimize online bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan tüm okul paydaşlarımuza ve velilerimize teşekkür ederiz.

Etwinning Kulübümle WEB 2 Öğreniyorum

Okulumuz etwinning kulübüne üye öğrencilerimizle her hafta belirleyeceğimiz bir web 2 aracıyla uygulamalar yapacağız.

We Learn English Wıth STEM

21 of the students. we plan for them to learn English, an international language, using technology that is one of the yy skills.Our project aims to enable students to take part in different studies with the confidence of learning a foreign language through simple coding.At the same time, students will experience STEM training through coding

We are different, we are the same!

Students from various European countries are going to communicate with each other and learn about each other's culture. The project has a twofold aim: Firstly, to help students improve their writing and speaking skills in English through exchange of e-mails, videoconference and by doing small projects. Secondly, to help them discover other cultures and discuss similarities and differences. Diversity, multiculturalism and inclusion are our inspiration. ICT will be their companion on this journey of discovering how we can be so different, yet, essentially the same!

My Dear Friend

Let's read together

KODLAYARAK YAZIYORUZ

GEZGİNİN TÜRKİYE REHBERİ